Club

Cronos MC on vuonna 2007 perustettu moottoripyöräkerho. Kerhon värit tunnustettiin syksyn 2007 BikerMeetingissä. Kerhossa ajetaan pelkästään Harley-Davidson ja Buell -merkkisillä moottoripyörillä. Kerholla on kolme chapteriä, jotka sijaitsevat Raumalla, Kokemäellä ja Helsingissä

Kerhon väreinä on valkoisella pohjalla oranssi teksti, jossa on musta reunus. Kerhon värit koostuvat kolmesta osasta. Yläkaaressa kerhon nimi, keskellä kerhon "Poseidon" -logo sekä alhaalla edustettu alue.

helsinki_patch_lapnakkokemaki_patch_lapnakrauma_patch_lapnak

Cronos MC perustettiin Raumalle vuonna 2007 ja värit hyväksytettiin samaisen syksyn BikerMeetingissä Forssassa. Viralliset väribileet vietettiin Rauman kerhotiloissa 2.2.2008 valtavan vierasmäärän voimin. Alkuperäisestä kymmenestä perustajajäsenestä neljä oli jo alkumetreillä sitä mieltä, että veljeys, ajaminen ja panostaminen kerhoon ei ole heidän juttunsa.

Perustamisesta Cronos MC on laajentunut ja tänä päivänä kerholla on kaikkiaan kolme chapteriä jotka sijaitsevat Raumalla, Kokemäellä ja Helsingissä.

Kokemäellä sijainnut Rapidos MC ja Cronos MC löysivät yhteisen sävelen heti alkumetreillä. Toista vuotta ajeltuaan yhdessä ja oltuaan kimpassa todettiin, että miksi olemme kaksi eri kerhoa kun voisimme olla yhtä. Pitkien kilometrien ja lukemattomien kokousten jälkeen Rapidos MC Kokemäki siirtyi Cronos MC Kokemäki Chapteriksi 19.9.2009. Viralliset avajaiset vietettiin 13.2.2010.

Kouvolalainen TMK MC oli kerho, joiden kanssa kipinä syttyi kesällä 2009. Joidenkin jäsenten yhteiset tutut, kotiseutu sekä samat intressit kerhotoiminnassa toivat ajatuksen yhdistymisestä. Neuvottelujen edetessä, päätimme yhteistuumin yhdistyä. TMK MC sai Cronos MC Prospect statuksen 7.11.2009 talviaiheisissa bileissä jolloin yhdistyminen julkistettiin. Kouvolan Chapter sai Cronos MC:n täysjäsenyyden 27.11.2010, jota juhlistettiin Kouvolassa 28.5.2011. Syksyllä 2014 Cronos MC Kouvola chapterin toiminta loppui.

Toukokuussa 2013 Cronos MC Helsinki perustettiin.